18 juli 2008

Färgerna har kommit

"Trygga i sitt bo", 2008, akryl på duk, 50x50 cm

Jag älskar att beställa på Internet. Om det går fort. Och det gjorde det den här gången. Jag kan verkligen rekommendera att beställa från Artistica. De har allt man kan önska sig i konstnärsväg till bra priser, det är enkelt att beställa (för enkelt?) och de levererar snabbt. Den här gången beställde jag på lördag kväll och fick hämta paketet på ICA på tisdagen. Snabbare än så kan det inte gå.

Sedan dess har jag målat över och målat om, så snart är det nog dags att beställa ännu mer färg. Dagens målning har haft alla möjliga olika färgställningar innan jag blev nöjd. Det här är den första av tre i en serie, som jag visade tidigare när de bara var grovskisser. De andra två är också färdiga men kommer i senare inlägg. Tavlorna kan hänga var för sig men gör sig ännu bättre tillsammans, tycker jag.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...