20 juli 2008

Fågelserien färdig + semester

"Flygfärdig", 2008, akryl på duk, 50x50 cm

Nu blir det ett uppehåll i målandet och bloggandet i en vecka. Vi ska åka till stugan igen och där har jag inte tillgång till Internet och akrylfärgerna kan jag inte ta med mig. De tar för stor plats i bagaget. Däremot funderar jag på att plocka med mig akvarellfärgerna. Jag har precis köpt en ny låda med ryska akvarellfärger av konstnärskvalitet som var väldigt billiga. Jag är lite sugen på att testa dem för att se hur bra de är. Visserligen vet jag att det inte brukar bli någon tid över för målning när vi är där, men det känns ändå skönt att ha möjlighet om det dyker upp ett tillfälle.

Alla tre tavlorna i fågelserien

2 kommentarer:

konst-iga_tankar@hotmail.com sa...

Visst är det något med fåglar!? Jag dras ofta till att måla och teckna fåglar, och vet faktiskt inte varför. Älskade och hade alltid undulater när jag var barn...kanske det. Gillar din sida och det du gör, verkligen!! :-)
Hälsningar från Nadja

Elin sa...

Kul att du gillar min sida! Fåglar är lustiga, tycker jag. Man kan vara fri som en fågel men också hjälplös som en fågelunge. Lite obehagliga kan de också vara (blev väl förstörd av Hitchcock när jag var liten!)Vackra är de i alla fall.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...