31 maj 2008

Ord och bild

"Små betraktelser I", 2008, akryl på duk, 15x15 cm
Jag har tio riktigt små dukar (15x15 cm) som ligger och väntar i målarrummet. Det här är första bilden i den storleken som jag gjorde i går kväll (istället för att titta på Talang 2008!). Tanken är att jag ska göra en hel serie "små betraktelser" där jag använder ord på lite olika sätt. Jag tycker om kombinationen av ord och bild men har inte riktigt hittat mitt sätt att göra det på. På de här minidukarna kan jag tillåta mig att experimentera lite. Jag har använt text någon gång tidigare och den jag är mest nöjd med är väl den här.


Även om jag egentligen mest skriver den här bloggen för min egen skull, för att dokumentera det jag gör (på något sätt blir det mer verkligt ATT jag målat när bilderna finns på bloggen), så har jag förstått att det ändå är några som är här och tittar ibland. Jag skulle bli väldigt glad för kommentarer på mina inlägg; frågor, kritik eller bara ett hej. Det går att vara anonym om man vill det.
SÅLD!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin bild+text till, jag tycker att idén med vardagsbetraktelser är jättebra! Ser fram emot att se fler!

Elin sa...

ihanna! Vad roligt att du tittade in här. Jag tänkte följa ditt exempel och leka lite mer på de små dukarna.

Anonym sa...

Hej!
Nu ska vi se hur det går denna gång... Jag har försökt lämna kommentarer vid flera tillfällen tidigare, men av någon anledning har det inte funkat. Hoppas på bättre tur denna gång!

Tror att du vet att jag är en flitig besökare. För mig är det dagens höjdpunkt att surfa in och kolla dina nyaste alster.
Tycker mycket om dessa senaste, med små texter till bilden - de är så sköna och man börjar genast fundera vart man skulle kunna hänga upp dem...

Kram
Helena

Elin sa...

Helena!
Du lyckades den här gången! Och glad är jag för det. Även om jag gissar att du är här och smyger ibland så är det alltid kul när du lämnar fotspår. Jag tackar och bockar för berömmet.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...