2 april 2008

Ur morgontidningen


Jag övar mig på att släppa kontrollen, att inte tänka så mycket när jag målar. Tidigare har jag tänkt så mycket på vad och hur jag ska måla så det inte har blivit några bilder alls. För att tvinga mig själv att inte fundera så mycket har jag bestämt mig för att välja en bild ur morgontidningen varje dag, som jag sedan ska måla av. Det är en stor utmaning kan jag säga, för i vår morgontidning finns inte många inspirerande foton.


Dagens bild är en akvarell. Jag har inte målat akvarell sedan jag var liten, och den senaste tidens försök har påmint mig om hur svårt det är. En stor fördel är det dock med akvarell och det är att det går fort. Tid är en bristvara som trebarnsmamma, och några stora oljemålningar hinner jag inte med i veckorna. Men det kommer...

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...