24 april 2008

Tillbaka igen

"Sneglar åt ett annat håll", 2008, blandteknik, 29x29 cm
Det var längesedan jag visade någon bild men jag har helt enkelt inte haft tid. Livet med små barn kräver att jag gör annat än att måla ibland. Idag har jag dock stulit åt mig några små stunder, ibland tillsammans med mellantjejen (Greta) och ibland har lillasyster suttit bredvid och lekt med sina nappar. Just nu sover båda och jag har tid att blogga innan storasyster kommer hem. Dagens bild visar lite av mitt dilemma - hur jag slits mellan att vilja måla och att vilja vara världens bästa mamma...
Bilden är 29x29 cm och målad med flera olika sorters färger; tusch, gouache, akvarell och akvarellpennor. När man bara har lite små stunder till förfogande gäller det att ta det som går snabbast.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du gör jättefina bilder och är också världens bästa mamma tycker


Mira

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...