23 mars 2008

Ett kreativt projekt?

I går kväll insåg jag att en blogg skulle passa mig perfekt. Jag har alltid känt ett behov av att skriva om mitt liv, att försöka bringa någon ordning i det virrvarr av intryck som lagras i min hjärna. Det har tidigare skett i form av dagböcker, bokloggar, inspirationsalbum och diverse små papperslappar med nedklottrade tankar om stort och smått. Tanken är att jag på den här bloggen ska samla en del av de spridda tankar jag tidigare klottrat på olika ställen. Det här är platsen som ska hjälpa mig att utveckla min kreativa sida. Här ska jag dokumentera alla dessa små projekt jag ständigt har i bakhuvudet och alltför sällan pysslar med. Därför hoppas jag att mitt bloggande ska fungera som en motivation för att använda mer av min tid till kreativt skapande. Bloggen måste ju ha ett innehåll!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...